21-02-2013

Áhugaverdur fyrilestur

Sera áhugaverdur fyrilestur verður 15. marts 2013 í Norðurlandahúsinum undir heitinum "Lisbeth Zornig Andersen – ein mynsturbrótari".

Fyrilestrahaldari verður Lisbeth Zornig Andersen, sum nýliga hevur givið út bókina “Zornig – Vrede er mit mellemnavn”.

Fyrilesturin verður 15. marts kl. 12.30 til 16.00 í Norðurlandahúsinum.

Tilmelding kann gerast við at flyta tilmeldingargjaldið á konto 9181-988.210.5 og tilskila navn á luttakara.

Kostnaður 500 kr. Lesandi 250 kr.

Á heimasíðuni hjá Huset Zornig www.husetzornig.dk, sum Lisbeth hevur stovnað, stendur soleiðis um fyrilestrar hjá henni:

Følg med Lisbeth Zornig Andersen på en rejse gennem et Underdanmark, der er skjult for de fleste - et sted, hvor normløsheden hærger, og hvor vold, druk og seksuelle overgreb er en del af hverdagen.

Hør hvordan de voksne og systemerne svigtede, mens nogle få af hverdagens helte greb ind, og hjalp Lisbeth til at finde en vej ud af en barndom i helvede til et voksenliv med akademisk uddannelse og rigt familieliv. Få et indblik i den overlevelsesstrategi hun lagde for at kompensere for hvad hun ikke fik med sig - og hvad du kan gøre for at hjælpe andre med samme baggrund.

Foredraget tager udgangspunkt i Lisbeth Zornig Andersens bog, "Zornig - vrede er  mit mellemnavn", og DR-dokumentaren "En barndom i helvede".

Lisbeth Zornig Andersen er cand. polit,, formand for Børnerådet, ambassadør for Specialist People Foundation, tidligere børnehjemsbarn og mor til fem. Hun har tidligere været it-strategisk rådgiver og adm. dir. for Specialisterne.

Fyrireikari: FÁ5 – Fakligt Áhugafelag fyri sjúkrarøktarfrøðingar, ið arbeiða við børnum og ungum.




 
   
Børn

Børn

 

Les meira
Ung

Ung

 

Les meira
Foreldur

Foreldur

 

Les meira
 
 
         
      GIGNI - heilsufrøði til børn & ung • Niels Finsensgøta 37 • Postboks 132 • 110 Tórshavn • Tlf. 614 000